Aanmelden

Wie kan zich aanmelden?

Vermelding op deze website staat open voor orgeldocenten met een erkend diploma van een vakopleiding.
Ook orgelstudenten aan een erkend instituut kunnen zich aanmelden.

De KVOK houdt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren of de inhoud van docentenpagina’s aan te passen of te verwijderen.

Wat kost vermelding?

Voor abonnees van Het Orgel (incl. abonnees met studentenkorting) is vermelding op deze site gratis.
Niet-abonnees betalen jaarlijks het abonnementsgeld van Het Orgel (in 2024: € 76). Ze kunnen dan desgewenst lid worden van de KVOK, waarna zij Het Orgel en de digitale maandelijkse nieuwsbrief NotaBene ontvangen. Orgelstudenten kunnen tegen gereduceerd tarief lid worden van de KVOK en daarmee zich gratis aanmelden voor deze docentenpagina.

Voor zelfstandige, BTW-plichtige docenten: bij een abonnement op Het Orgel geldt het BTW-tarief van 9%. Voor het vermelden op deze website zónder abonnement geldt het BTW-tarief van 21%. Voor niet-BTW-plichtige docenten: de kosten voor het abonnement of vermelding op de docentensite is aftrekbaar van de belasting, waarbij voor een abonnement eveneens het BTW-tarief van 9% geldt en voor vermelding op de docentensite zonder abonnement 21%.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar (Jan Smelik, hoofdredacteur van Het Orgel)

Wilt u bij uw aanmelding ook melden waar en wanneer u uw vakopleiding afgerond hebt?
Voor orgelstudenten: waar volg je je opleiding en wanneer ben je die begonnen?

Welke gegevens moet ik aanleveren?

Graag bij uw aanmelding de volgende gegevens vermelden:

  • Voornaam & achternaam (eventueel ook naam van de lespraktijk)
  • Adres (straatnaam, postcode, plaats). Op uw webpagina kan één adres vermeld worden. U kunt zelf kiezen welk adres dat zal zijn: uw huisadres of het adres van de kerk waar u les geeft. Geeft u op meerdere plaatsen les, dan moet u kiezen welk adres u vermeld wilt hebben.
  • telefoonnummer, e-mailadres. Desgewenst kan ervoor gekozen worden om alleen telefoonnummer of alleen e-mailadres door te geven. Telefoonnummer en e-mailadres zijn beide beschermd met een plugin zodat ze niet door robots van de site gehaald kunnen worden. U kunt er ook voor kiezen om uitsluitend een link naar de contactpagina op uw eigen website te laten plaatsen.
  • eventuele website.
  • Korte cv en een beschrijving lespraktijk
  • Welke lesorgel(s) gebruikt worden
  • Eventuele specialisaties (bijv. kinderen, volwassenen)
  • Eventuele andere toetsinstrumenten waarop u lesgeeft

Graag ontvangen we ook een foto van u.
Er is de mogelijkheid om een fotogalerij op uw pagina op te nemen, bijvoorbeeld met foto’s van uw lespraktijk of voorspeelavonden.